Dag van het Meer: succesvolle start van MitSummer Events!

Dag van het Meer: succesvolle start van MitSummer Events!

Dag van het Meer: succesvolle start van MitSummer Events!

Geplaatst op 5 juni 2018

De belangstelling voor het nieuwe evenement op en rond het Schildmeer afgelopen zondag was boven verwachting. Honderden bezoekers genoten in een ontspannen sfeer van alle activiteiten op en rond het water. Met een klein budget hebben lokale organisaties en verenigingen met ondersteuning van het Kielzog, de gemeente en Kwartier Zorg & Welzijn een groots evenement neergezet dat naar meer smaakt.

Voor de nieuwe rage suppen (peddelen op een surfplank) was veel belangstelling, maar ook de rondvaartboot maakte overuren. Op het strand konden bezoekers luisteren, kijken en meedoen met muziek, workshops, theater, pannenkoekjes bakken of lekker trommelen op een emmer. In het nieuwe natuurgebied Haansvaart nam boswachter Annet de Jong maar liefst 35 natuurliefhebbers mee op excursie.

Bij de start van het evenement bedankte Hans Raspe van Kwartier alle deelnemers voor hun inzet en in het bijzonder Rudi van Oosten van camping De Otter en Stichting promotie Schildmeer als medeorganisator van het evenement. Ook wethouder Anja Woortman sprak de deelnemers vooraf toe en benoemde wat je met een mooie samenwerking voor elkaar kunt krijgen.