MitSummer Events: uitbreiding Dag van het Park

MitSummer Events: uitbreiding Dag van het Park

MitSummer Events: uitbreiding Dag van het Park

Geplaatst op 22 mei 2018

De jaarlijkse Dag van het Park in Hoogezand krijgt uitbreiding door de hele gemeente. Onder de overkoepelende naam MitSummer Events worden in juni drie buitenevenementen voor jong en oud georganiseerd. De aftrap is op 3 juni aan het Schildmeer in Steendam met de Dag van het Meer. Op 10 juni volgt de Heemtuin in Muntendam met de Dag van de Natuur. Tot slot vindt op 24 juni het vertrouwde Dag van het Park plaats in het Gorechtpark in Hoogezand.

De evenementen bieden elk een programma vol optredens, muziek, sporten, cultuur, workshops, theater, demo’s en gezelligheid. Tijdens de Dag van het Meer bij en op het Schildmeer zal het water natuurlijk een belangrijke rol spelen. Maak kennis met diverse watersporten. De prachtige tuin van de Heemtuin speelt de hoofdrol tijdens de Dag van de Natuur. De Dag van het Park biedt als vanouds veel spektakel en een groot podium met onder andere een optreden van Wat Aans!, de inmiddels bekende Groningse rappers.

Meer informatie
MitSummer Events wordt georganiseerd door de gemeente Midden-Groningen, Kielzog Theater en Kwartier Zorg & Welzijn met medewerking van vele lokale organisaties en verenigingen. De gratis toegankelijke evenementen starten om 13.00 en duren tot circa 17.00 uur. Meer informatie over locatie, deelnemende organisaties, activiteiten en het laatste nieuws is te vinden op: www.mitsummerevents.nl